Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Utan Ansikte

Jag lovade mig själv
att aldrig bli en av dem
Men nu inser jag
att jag är en av Er
En av flickorna i raden
utan ansikte




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-12-22 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm