Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Skriv en sms-dikt på 160 tecken\" Vissa modifikationer på originaldikten som var exakt 160 tecken, väldigt bra gjort may i say. Tolkas fritt.


Amadeus antastades till döds

Vi har två punkter
det är där de skär varandra
vi har lösningen.
Delta X genom generalbasen
och hela registret förskjuts en
överstigande prim.

Amadeus antastades till
döds.




Fri vers av feskp
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-11-30 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hm, ganska fyndigt och bra skrivet, men det känns som att det fattas något.
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

feskp
feskp