Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trivselavstånd

den här ensamheten
löper över årstiderna
tid förlorar sin betydelse
som om den någonsin betytt något

min bästa vän har ingen riktig vän
men vi pratar om viktiga saker
inget personligt bara
anteckna: inget som kan beröra

aldrig blir ensamheten så påtaglig
som när vi är tillsammans
och jag älskar honom för det
jag vet att han känner likadant
bara det att få dela något med någon




Fri vers av magnos
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-11-30 22:48



Bookmark and Share


  "Yada-Yada-Yada"
mycket mycket bra
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

magnos