Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

Älskling du lovade mig att det skulle vara vi.
Att en evighet med mig var alldeles för kort och jag sa att om du lämnar mig så dör jag.
Jag har böjt mina fransar och lockat mitt hår jag har till och med använt din favoritfärg som ögonskugga.
Snälla älskling kom och ligg bredvid mig och säg att jag är vacker.
Säg att min nya klänning är något för dig och att du inte kan motstå mina läppar.
Den sista kyssen jag fick lät du mig segla i dina kristallklara ögon, du lät mig älska din själ. Min perfekt målade mascara rinner och jag orkar inte ta bort den, så snälla älskling kom och hämta de tårar du gav mig.
Har du glömt att dem drömmar vi hade smakade sött, har du glömt den dagen vi dansade på stranden och du viskade med din sammetslena röst att ingen var som jag, och att våra händer passade perfekt.




Fri vers av ElinAlexandersson
Läst 557 gånger
Publicerad 2006-12-01 09:05



Bookmark and Share


  ohpeople
den här har jag tänkt på sen första gången jag läste den förstår du! tycker om dina beskrivningar, och jag tänker "så bra hon lyckas!" Good!
Pussisar/Cilla
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

ElinAlexandersson