Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn

för även om jag anstränger mig
finns det ingen som bryr sig och
jag vill att du ska älska
avguda mig

men det kommer du aldrig att göra

så jag kan lika gärna dränka mig, det sägs att man hör musik, det sägs att det är det bästa sättet att dö, tänk er att få höra musiken och sedan somna

jag skulle kunna somna för dig

eller egentligen inte för dig, men för det som du representerar, det vill jag somna för.

det vore så skönt att få sova ut
tänka;
imorgon ringer inte väckarklockan och sedan
somna
medan lungorna fylls av vatten




Fri vers av smoke&mirrors
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-12-01 21:14



Bookmark and Share


    Pleant
När jag läser din dikt så kan jag riktikt ta på kännsla i den.
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

smoke&mirrors
smoke&mirrors