Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var du finner mig nu

Det är här du finner mig nu
med rösten fortfarande hes
efter år av skrikande

Det är här du finner mig nu
kravlande i askan
av det jag trodde jag skulle bli

Om du letar
är det här du finner mig nu
när jag fyller lungorna med luft
och med min röst skärande genom luften
ber om att bli förstådd av dem jag vill vara nära;
återigen ber jag

Det är här du finner mig nu
hopkrupen mellan lakan som har skrynklats av tiden
allt jag någonsin bett er om
har ni förnekat mig

Det är här du finner mig nu
tröttad av banaliteten
men varför är det här du letar?
jag är mer levande i det som ska komma
då ska jag resa mig ur askan
jag ska klättra över alla murar du reser.




Fri vers av smoke&mirrors
Läst 608 gånger
Publicerad 2007-03-10 19:40



Bookmark and Share


    sonrisa_falsa
Tycker om den, ångestfylld med status-tema (sorry för flummprettokommentarer du förstår säkert) Me like!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

smoke&mirrors
smoke&mirrors