Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB 024 Själv ande insikt




Ibland ger det mig
huvudvärk...
jag är så
fantastiskt insiktsfull...

Kanske ligger duktigheten
som en tumör
och trycker mot hjärnan...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-12-01 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP