Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

52 Kg

Här kommer sanningen.
Jag är sanningen. Lyssna pa mig.

Mina ord blir till 100 kilosvikter, om inte tyngre.

Men vad väger mest egentligen? Du eller jag?

52 Kg? Drömm vikten?

Vikten av vadå?
Av mina drömmar. 52 kg!




Fri vers av Clär
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-12-01 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clär