Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är inte berny wannabe, har inte ens läst boken


Änglasyster.

Änglasyster, änglablod

Jag beundrar din skönhet

jag beundrar ditt mod.

Änglasyster , Änglasång

Jag vill höra din röst

ännu en gång.

Änglasyster, änglavän

Jag saknar dig så, vi ses väl igen?

Änglasyster, änglaröst

Jag vill känna din närhet

jag vill känna din tröst.


/Marta -05




Fri vers av Psychobarbie
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-12-02 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psychobarbie