Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul i vårt hus eller kanske i någon annans

älskvärda jul
hos mamma-jul
snöigt Stockholmskt juligt
klappar i mängder-jul
plaska i slask-jul
full på glögg-jul
tomtigt juligt
Weise juligt
nä Ernst juligt
denna jul
ska jag inte äta mycket
denna jul
ska jag läsa en dikt
för alla barn
som står utanför dörren




Fri vers av choralone
Läst 418 gånger
Publicerad 2004-12-25 23:31



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
känsla ! Just att se utanför julen &
att ha en känsla för annat/ andra !
2004-12-26
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone