Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dragen och slagen

dragen som en andra klassens drickare
med ansiktet i gruset
och flaskan i handen
flytta på´re för helvete!
det är min väg
mitt grus i min värld
gurglar en slurk brännvin
spottar och fräser
kräket bubblar i magen
högstämt dricker man
billigt bränt skit
skit under naglarna
svettfläckar i armhåla
kisstänk i skrev
jag tutar och kör
skit du i mig
tjolahopp du nyktre vän
tjolahopp




Fri vers av choralone
Läst 242 gånger
Publicerad 2004-12-25 23:35



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
är tragik, sorg, vemod och ensamhet.
Så känner jag & just därför är den starkt
berörande !
2004-12-26
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone