Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skulle

jag skulle spegla mig i varje vattenpöl
cykla genom snår dit ingen når
springa över ängar som man kan jämföra med sköna sängar
dansa till vals med ingen alls

ensamhet är härligt men kanske förfärligt




Fri vers av sofie
Läst 397 gånger
Publicerad 2004-12-26 04:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofie