Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek... ja, eller nått


En kvinna till en annan

pianospel med ovana händer
princessa och drottning av Eden
pianospel och själasmärta
en kyss, ett liv, en gåva

jag känner ingen häromkring,
en värld utan värme,
jag känner för dem ingenting,
ditt hjärta är det enda


med min hand och dina läppar
hud mot hud
blick mot blick

vi delar samma bägare med sorg
tårar, blod och tankar
och samma melodi av vemod

du min vän, min älskarinna
säg mig, varför är vi skiljda åt?
av hav, av jord, av himlaspår,
en evighet mellan oss


du är min vän, min enda
du är min glädje, den djupa
du är mitt hjärtas allra största kall
men också den allra värsta källa

pianospel med ovana händer
princessa och drottning av Eden
pianospel med gråt i halsen
vår kärlek spreds för vinden

allra vackraste flickas leende
en förbannelse, en gåva
att älska, som alla andra gör,
men att göra det med dig

i mina armar en döende svan
vår kärlek splittrad av havet
jag är här och utan dig
det finns ett hål inom mig

pianospel, pianosjäl
en kvinna till en annan
läpp mot läpp och tunga mot tunga
förbjudet
men allra vackrast




Fri vers av Lujana_Praeclaro
Läst 186 gånger
Publicerad 2006-12-03 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lujana_Praeclaro