Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


c u @ café string

rummet var himlen

genomsyrade alla

ingen kom undan




Bunden vers (Haiku) av BaraOrd
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-12-03 20:34



Bookmark and Share


  sorgsen
Skål för det;)
2006-12-03

    Tuva Lisa**
Vaa ?
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd