Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


återvändsgränd

jag vaknar upp av att det gör ont i mina fötter
de blöder
mina före detta sulor har vittrat
molekyler säger jag bara

vart är jag
jag är tillbaka
fan
jag är tillbaka här där hela min kropp blöder
förvrids i plågor

jag känner igen mig
jag är tillbaka
och tar samma väg ut
som sist




Fri vers av BaraOrd
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-12-03 21:15



Bookmark and Share


    karin.t
taking the easy way out...fan vad bra du skriver!
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd