Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ont i hjärtat, det borde inte vara bra för en sextonåring som jag att känna såhär!


Det gör så ont

Det gör så ont när jag ser
Att vi är samma
Att vi är vi
Fast så långt ifrån varandra

Det gör så ont när vi båda vet
Att vi utan att vilja erkänna
Helst vill slänga oss i varandras armar
Och gråta ut jag älskar dig
Men jag går ännu lika kyligt förbi dig
Som du förbi mig

Och det gör så ont
När du slår undan blicken när jag vill se på dig
Även fast jag gör likadant
Och det gör ont i mina fingrar
Som bara vill röra din hud

Det gör ont i mina läppar
Som skulle göra vad som helst för att få kyssa dig igen
Och det gör så ont i hjärtat
Som skulle göra allt
För att få dig att älska mig igen




Fri vers av barajag
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-12-04 00:23



Bookmark and Share


  VITRIOL
Din text berör mig djupt. Känns igen.
Mycket fint skrivet
2007-02-12

  JamesDean VIP
kärlek gör ont =(
2006-12-10

    eva m h
Jag känner smärtan!
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

barajag