Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emotionellt kaos


Han var inte kär bara desperat





Jag visste väl att de va nåt lurt på gång
När du frivilligt tog på mig




Övriga genrer av Herself
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-12-04 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself