Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

mitt högsta nöje
är att drömma
mig bort
från denna plats
från detta land
upp på höga berg
in i djupa skogar
jag flyger högt i luften som en svala
jag kryper ner i jorden som en mask
jag finns
överallt och ingenstans
för jag finns inte
här hos er
och på andra platser kan du inte röra mig
jag är luften,
vattnet,
ljuset,
jag drömmer mig bort
från en regning decemberdag
jag är långt borta
när du pratar om banaliteter
när du rör vid mig
är jag redan på andra sidan jorden




Fri vers av smoke&mirrors
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-12-04 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smoke&mirrors
smoke&mirrors