Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever




Mina tankar lever för dig
mitt hjärta lever för dig
min kärlek lever för dig
jag lever för dig






Fri vers av Annnsi
Läst 343 gånger
Publicerad 2004-12-26 23:42



Bookmark and Share


  Mallizzz
Kort - men väldigt bra!
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Annnsi
Annnsi