Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( tillägnat; Robin, David och Peter )


Ord av tacksamhet

Dom orden som ni sa
Dom orden värmer min själ

Tänk att ord kan göra så mycket
Att ord kan förändra en människa så mycket

Ni har alla gett mig olika ord
Med olika betydelser men dom värmde mig
Dom värmde min själ med glädje
Dom orden kommer alltid att leva kvar inom mig

Och jag kommer aldrig att glömma er!




Fri vers av Annnsi
Läst 389 gånger
Publicerad 2004-12-27 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annnsi
Annnsi