Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


touché

ska inte gråta mer
sluta lyssna på fel saker
vänligt som sagts för mycket betyder inget
tror du
men allt betyder
du är inte dum
du är inte ful
och du är jävlarimig inte dålig
björk




Fri vers av BaraOrd
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-12-05 17:57



Bookmark and Share


  Bump
jag är jävlarimig den dåligaste jag vet

men du är nog en av dom bästa
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd