Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torka dina tårar...

Jag minns det som igår
När du plötsligt stod där, precis framför mig
Du sa: Torka dina tårar och kom hit till oss andra

Jag minns det som igår
När du plötsligt kastades på marken, ner precis framför mig
(En spark, två sparkar, knytnävsslag)
De sa: Torka dina tårar, stick och kom inte tillbaka

Jag minns det som idag
När ambulansen kom och stannade, bromsade in precis framför mig
Bar iväg dig på en bår till sjukhuset
De sa: Torka dina tårar, allt kommer bli bra

Jag minns det som idag
När jag kastade den vita rosen, så att den föll precis framför mig
(Dom fick aldrig tag på de som mördat dig)
De sa: Gråt ut, imorgon är en ny dag

(En ny dag fylld av rasism, misshandel, fördomar, död Precis Framför Mig)




Övriga genrer av tytyty13
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-12-05 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tytyty13