Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trosbekännelse

Jag tror på julen
På snöflingors fallande
Och ett gott nytt år




Bunden vers (Haiku) av tytyty13
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-12-05 20:03



Bookmark and Share


    eva m h
Härligt vintrig och (l)ju(v)lig känsla!
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

tytyty13