Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


bara du slutar tänka på mig

alla dessa jävla kärleksdikter
det finns ingen du
det fanns - imperfekt - fanns
du vet hur alla låtar känns så träffande
när du är ledsen
alla blickar så trånande
när du är kåt och
alla ryggar så fördömmande
när du blöder
men inga regndroppar faller för mig
och marelden har slocknat
det finns ingen du i mina drömmar
ingen doft av dig på min kudde
och jag skiter i hur dina läppar
skulle kännas mot min
aldrig tillräckligt lena
hud
ä- ordet ligger varken nära till hands
eller långt bort
det känns inte ens aktuellt nu och
aldrig förrut har jag sovit så gott
nära inga kärleksbrev skickas från dig
eller tårar faller för min skull
jag ger upp hoppet
dina trosor på en pinne
min vita flagga
jag ger upp
jag ger upp




Fri vers av BaraOrd
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-12-05 21:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du vet hur alla låtar känns så träffande
när du är ledsen
alla blickar så trånande
när du är kåt och
alla ryggar så fördömmande
när du blöder



Just det där
bara älskade jag.
2006-12-28

    Elda
Den är brutal. Den slår hårt, liksom.
Det jag har att anmärka på är det om "dina trosor på en pinne". Det är liksom.. Lite för påtagligt verkligt. För grovt. Det passar inte ihop med resten, på något sätt, utan känns som att det passat bättre i en helt annan sorts text.
Men det här är bra, och det vet du. Det där sentimentala tilltalar mig. Det vet du också.
2006-12-12

  leopardia
jag tycker att den är för lite brutal för att komma ifrån dig, men visst är den bra ändå... hade gärna velat haft lite mer uppkäftighet, det där som du är bäst på...
2006-12-06

    ettolrahC
Där satt den! Gillar hela texten från början till slut. Fast, det sista är ju bara rätt humoristiskt sarkastiskt. Stort!
2006-12-05

  Bump
bokmärke sålänge.
2006-12-05

    karin.t
oj...SÅ bra!
2006-12-05

  Kakaan
Vacker, bra skriven och uttrycksfull!
starkt!
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd