Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nystart

bara idag
har jag börjat om flera gånger
säkert flera hundra
kanske tusen
och snart
kommer jag börja om igen

jag kommer börja om
och börja om
ända tills jag kan fortsätta
utan att sluta
varje gång jag börjar om
på nytt




Övriga genrer av karin.t
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-12-05 21:06



Bookmark and Share


  Deva
det är modigt av dig att våga börja om, att inte se tillbaka - bara ge sig på att det ska lyckas nästa gång, kämpa på Karin!
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

karin.t