Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tom

Tom
eller tom

jag önskar att det var Tom jag menade
då skulle jag skriva varma ord
fulla av kärlek
till denna Tom

tänk om jag träffar en Tom imorgon?
då skulle jag ha något att säga:
\"jag skrev en dikt om dig igår\"
kanske skulle han be om min hand då, på stört

fast nu var det tom jag menade
tom som i tomhet
så även om jag träffar en Tom imorgon,
kan jag inte säga att jag skrev en dikt om honom
och förresten har jag aldrig träffat en enda Tom i hela mitt liv
så varför skulle jag göra det imorgon, av alla dagar?
men tomheten kommer jag träffa
vid sju när klockan ringer




Övriga genrer av karin.t
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-13 19:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag heter Tom Topp. Jag har en tom topp.
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

karin.t