Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nocturne

När du lämnade mig
lämnade du ditt liv



(glädje . sorg . tårar)




Fri vers av Lisen
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-12-06 13:32



Bookmark and Share


    Hellberg
Suverän bitterhet/melankoli på två rader. Fantastiskt koncentrerat. En text som berör och gör att jag reagerar.
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lisen
Lisen