Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur väl menande en är... (haiku)



...miss förstånd, strider

i livet före kommer

väl menande är






Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-12-06 15:02



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jaså, hon strider, Miss Förstånd? Annars, alltså om särskrivningarna skippas, blir det ju en riktigt schysst haiku som säger en sak som jag är övertygad om: att de flesta stridigheter beror på missförstånd!!!!
Miss för stå mig inte nu!
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP