Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


kör hårt

var det vrede du ville ha?
sug på den här karamellen då
blåklockor klämtar för dig under min vrede
mina knogar pulvriseras mot bastand betong
mina skrik ekar och jag springer runt med händerna
ute och blicken uppe
i rent vansinne
åt helvete med alla andra jag behöver ingenting
jag behöver bara mig själv men ingenting annat

walk the line
mycket snack i små kalsonger
vad skulle du säga med en bensindränkt trasa i din mun
och en tändare i min hand
skulle du säga så mycket då?

skulle du säga något alls




Fri vers av BaraOrd
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-06 16:45



Bookmark and Share


  Bump
slutet mest.
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd