Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


samma ord

jag är inte ledsen
jag har ingen ånger heller
och den som trampar på mina tår
trampar på en mina
duvet jag spränger benen av dig
låter dig aldrig glömma

det är jag mot världen
som vanligt




Fri vers av BaraOrd
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-12-06 17:02



Bookmark and Share


  Zara VIP
exakt så som jag akn känna ofta!

grym max!!
2006-12-09

  Bump
det är jag mot världen också. mot allas världar.
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd