Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....

En flicka på jorden
Underbart vacker
Doftar så gott
Ler som en gyllene ängel
Har ögon tindrande som den klaraste stjärna
Ett skratt som ej går att glömma
En blick så oförglömlig
Ett hjärta fyllt av röda rosenblad
En underbar flicka på jorden




Fri vers av Inget namn
Läst 600 gånger
Publicerad 2004-12-28 01:25



Bookmark and Share


  The Third Poet
bryr mig inte om den är typ 2 år gammal och vet inte om du kommer se detta men den här var sjukt bra, bokmärker den direkt
2006-10-23

  Duva
oj, man ser henne framför sig =)
2005-01-25

  odyne
en dikt om mig....Tack!
2005-01-20

  Cattis Rönn
till en flicka..bra skrivet!
2004-12-29

  Manal
Åh vem är denna flicka, underbar dikt.
2004-12-29

  Laijza
...
2004-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Inget namn