Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Mitt hjärta kom fram till dig
Den öppnade sig och omfamnade dig
Som älvorna på ängen som dansar till månens ljus
Dom dansar för kärleken på jorden
Och mitt hjärta öppnade sig för att vissa min kärlek
Kärleken från mig till dig...




Fri vers av Annnsi
Läst 452 gånger
Publicerad 2004-12-28 12:04



Bookmark and Share


  Mallizzz
Absolut jättefint skrivet! Undrar bara hur du kom på det.... Allvar, det lät rätt så djupt:D
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Annnsi
Annnsi