Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprickor i lyckan


Sprickorna i glaset
blir långsamt större
täcker snart hela min kropp

ett otydligt
nästanland
glödande cigaretter
skapar eviga brännmärken
i min hud

brännmärken i ett liv
som ständigt placeras
i vågskålen

lycka eller obetydlighet

det som står närmast
vågar jag aldrig röra
jag är rädd att kulisserna ska falla
och lämna mig ensam
tomhetens rymd




Fri vers av yohann
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-12-07 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yohann