Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var inbjudan en gest, en chimär, vad gör väl då jag här?


Hon bjuder mig till bords... (Haiku)



...eller är det blott

till ords, hem till boet sitt

få mig lugn, i ro




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-12-07 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP