Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt varande

träskmarker jag traskar
mina egna tankar ruttnar
krypa ur vore en dröm
ett slag
en livstid
att vara
där ingen vill vara
eller leva
där får jag vistas
utan ro
bara leda
just nu




Fri vers av choralone
Läst 282 gånger
Publicerad 2004-12-28 23:58



Bookmark and Share


  HaBiBi
också väldigt bra!!!!
2004-12-29
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone