Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dem löpa

Huden vibrerar,

varje por är ett känselspröt

villkorslöst hängande

i villfarelsens universum.

Låt dem löpa.

Frispel är bara ett ord i mängden.




Fri vers av maräng
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-12-08 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maräng