Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K05, Tass mjau

Små tassar river förtvivlat
Det kalla rum i mitt bröst
Dit olyckan tvingat dem
Och jag blöder bara mer




Fri vers av knegolf
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-12-09 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knegolf