Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L04, Cramped scent

Din doft jagar mig, som en blommig
demon i en kvav dimension, längtan
efter att få avdunsta uppåt, till ett annat
vara, ett vara med dig, att klyvas
av fermoner




Fri vers av knegolf
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-12-09 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knegolf