Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
and they say that I\'ll never be the same


carpe diem



...tänkte bara kolla in här och se hur du mådde
du mådde ingenting

måste hela tiden ha i bakhuvudet
baktanke
att världen ser på

jag vill dö väntandes på en piña colada så att hela världen kan se på
hur jag slutade

tystnad är ett dödligt vapen
jag tänder eld på mig själv och blir martyr




Fri vers av BaraOrd
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-12-09 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd