Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


ingen slutreplik

jag dör här borta
och detta kallar ni underhållning
jag spricker och flyter under isen med läpparna
trycka mot undersidan

kärlek är förgänglig
tiden infekterar mina sår
tuberkolospatient med droppstativ och respirator
med ett fanatisk intresse för kvinnokroppen




Fri vers av BaraOrd
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-12-09 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd