Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leken

det är ödet
du och jag
att aldrig separeras
att aldrig vandra ur spår
det kallas kärlek
den käraste leken av alla
den vi leker




Fri vers av choralone
Läst 304 gånger
Publicerad 2004-12-30 14:50



Bookmark and Share


  karenina VIP
det kan vara svårt att vilja sluta leka den kära leken... tänkvärda ord!
2004-12-30
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone