Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man får ta del av filmer med rörliga bilder på sig själv när man var mycket liten blir lyckan stor:-)


gelatin 8an

bilder som flimrar
likt fladdrande stjärnor
utan ljud glider
gelatinrutorna mellan fingrarna
år som passerat
över trettio sådana snabbt
osedda ogranskade
med glädje otåligt väntar
nyfiken fumlar
småler åt minnen
som ej är mina
men som snart blir
ljudlöst vittne
lycka
förväntan
super 8
äntligen




Fri vers av choralone
Läst 283 gånger
Publicerad 2004-12-30 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone