Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sat Chid Ananda

välkommen
välkommen
jag öppnar
står öppen
andas
håller öppen
ser igenom
ser upp
håller öppet

gör vad du vill
precis vad du känner
jag blottar min strupe
för dig

och i samma stund
släpper jag in något större
det stora
det enda

Sat Chid Ananda
skedinviljaintemin




Övriga genrer av solregn
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-12-10 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solregn