Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att flytta kärleken från hjärnan till hjärtat

du ser på mig
jag känner din blick
i nacken

trots mörkret
ser du mig

jag älskar dig
säger du

min reaktion:
formulera ett svar

svara inte
säger du
jag vill att du ska känna det

jag känner

mitt hjärta svämmar över
varje bredd
även tårkanalens vallar

jag slutar leta ord
jag älskar dig
i tystnad




Fri vers av solregn
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-12-23 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solregn