Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men jag tror det handlar om att Dyka

osäkerheten
det svajar
betänkligt
under mina fötter

undrar
hur många millimeter
skorpa
som återstår
innan såret
är öppet

hur mycket
trygg vänlig
jord
som bär mig
som håller
magman
nere

men jag tror
det handlar om
att dyka

gräva
i såret i smärtan
simma
över glödheta hav
mod

för endast
genom nattens
mörker
kan jag finna
vägen

att åter
galoppera
vild fri
över framtiden
solbelysta ängar

men mörkret
kan tyckas
evigt

jag är rädd
ibland
kan du hålla mig i handen?





Fri vers av solregn
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-01-28 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solregn