Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
asså åh varför


jag heter hampus

jiipi asså yeah haha lol varför kan jag saker undrar jag varför kan alla saker...:)




Fri vers av hampus
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-12-10 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hampus