Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den handlar om några egna känslor som började välla upp inom mig för någon vecka sedan.


Ensamheten

Omgiven av folk

Ingenting är som vanligt

Borde vara nöjd

Ensamheten tränger sig på

Tiden är knapp, måste gå




Bunden vers (Haiku) av Jonis90
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-12-10 22:43



Bookmark and Share


  Daniel lindqvist
bra..,kort koncsist:D
2006-12-10

  Frederick
yeah! ;D
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Jonis90
Jonis90

Senast publicerade
Plåster
Ensamheten
* Se alla