Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
((Direkt från hjärtat))


Jag är ömtålig

Jag är ömtålig,
lika ömtålig som glas.
Snälla tappa mig inte.

Du har mitt hjärta nu,
ta väl hand om det.
Just give me a sign.

Lika självklart som att löven faller till marken,
lika självklar är du för mig.
Hoppas bara att du känner som jag,
för nån gång vill jag också ha någon.
Ett par trygga armar omkring mig.




Fri vers av Pärlhalsbandet
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-12-11 20:08



Bookmark and Share


    vilgot hellros
kanon!
2011-02-11

  Freya
Hejdusomskriversåfint.
det här är precis en sån där stilla viskningsdikt;
vacker,stilla,sorglig,ärlig,vacker,
och ja precis jag håller med sig,
jag vill också någon gång ha ett
par trygga armar omkring mig..
puss.

2007-01-08

  Albert
vackert!
2007-01-02

  Nanno
Jätte fin...
"Jag är ömtålig,
lika ömtålig som glas.
Snälla tappa mig inte"

älskar d stycket..
och hela dikten var prima!
2006-12-18

  Freeman
Vilken värme du skriver med...jättefint och jätteömt!
En fröjd att läsa! =)
2006-12-11

  annso.fie
"Lika självklart som att löven faller till marken,
lika självklar är du för mig"


Mycket fint skrivet!
2006-12-11

  Nioma Trey
Gillar ditt sätt att få en vädjan om kärlek att låta som en anspråkslöst förslag. Som om det egentligen inte spelade nån roll, även fast det lyser mellan varje rad vad det egentligen är du vill.
Den engelska frasen, Just give me a sign, är skitbra. Tar en tillbaka til verkligheten.
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Pärlhalsbandet
Pärlhalsbandet