Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt år

gott nytt år?
ont nytt sår?




Fri vers av Klonk
Läst 418 gånger
Publicerad 2004-12-31 12:06



Bookmark and Share


    dalvana
fyndigt. eftertänksamt.
2005-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Klonk