Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan II


Det svävar 37 änglar i rummen.

I porten står du, väntar på mig

Jag ser dig, du har myspysdräkt och fryser

Jag stannar, står bara där, myser

Ljuset släcks,

i skenet från den röda ljusknappen,

en halv sekund, klick

om du bara visste.

Det svävar 38 änglar i rummen.




Fri vers av Tom snobb
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-12-12 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tom snobb